Ik zoek een stagiair

Wereldstage biedt een complete dienstverlening voor uw organisatie om de juiste stagiair te selecteren

Stagelopen op Curacao blijft populair. Jaarlijks vinden honderden Nederlandse stagiairs hun weg naar Curacao. Bent u met uw bedrijf ook op zoek naar een stagiair? Hebt u interessante projecten die uitgevoerd moeten worden? Bent u op zoek naar nieuwe kennis? Wereldstage kan u helpen aan een passende student voor deze opdrachten.

Behalve een stagiair helpen we ook bij het regelen van huisvesting, ticket, vergunning, verzekering en meer voor onze studenten. Voor ruim 10.000 studenten heeft Wereldstage de afgelopen 20 jaar een onvergetelijke stage verzorgd.


Hebt u zelf al een stagiair aangenomen?

Ook voor deze stagiair kunnen we alle randvoorwaarden goed regelen. Denk daarbij aan huisvesting, ticket, vergunning en verzekering. De student kan dan gebruikmaken van ons Servicepakket.

Bent u geinteresseerd in onze dienstverlening? Wij komen graag langs om kennis te maken en u te helpen aan een passende stagiair voor uw projecten.
Een Wereldstagestudent draagt bij aan ons eiland!

Neem contact met ons op.

!! Goed om te weten: Iedere student die op Curaçao komt stagelopen neemt gemiddeld 6 bezoekers mee. Zo dragen ze enorm bij aan het toerisme. 

Schrijf je gratis in voor jouw avontuur op Curacao!