De nieuwe stagegids is er weer!

Met trots presenteren we alweer de 11e editie van de Wereldstage Stagegids.
Een gids vol informatie over stage, afstuderen, vrijwilligerswerk en werken op Curacao. Een perfecte manier om je voor te bereiden op je buitenland avontuur. Vraag hem gratis aan!

Nieuwe stagegids

In deze gids een speciaal welkomstwoord van onze Minister van Economische Ontwikkeling, Steven Martina:

Voorwoord Stagegids Wereldstage Curaçao

Gedurende de levensloop wil men op ontdekkingstocht naar andere landen, hierbij gaan wij op zoek naar nieuwe culturen en ervaringen, zij het voor vakantie, of studie. Je staat op het punt om alsstagiair, de komende maanden aan den lijve te ondervinden dat dat ook binnen het Koninkrijk der Nederlanden mogelijk is! Welkom in het paradijs van het Koninkrijk, bon bini opdushiKòrsou! Curaçao is een relatief klein paradijs maar het heeft alles te bieden! Van prachtige natuur waaronder betoverende stranden, een warme cultuur met vriendelijke mensen, maar ook een solide bedrijfsleven dat de fundering vormt voor vorming van professionals (in spé) die op zoek zijn naar een tropische uitdaging.

Als student en stagiair ben jij het knooppunt tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Het bedrijfsleven op Curaçao is heel divers, en is een weerspiegeling van de Curaçaose economie, waarvan de voornaamste economische pilaren het toerisme, financiële dienstverlening, logistiek, handel en de petrochemische industrie zijn. In welke branche jouw stage ook plaatsvindt, op Curaçao kom je ongetwijfeld terecht in een omgeving waar kundige professionals jouw een stage- en werkervaring bieden die zeer zeker bijdraagt aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Stagewerkzaamheden worden vaak, vooral door studenten, vanuit een unilateraal perspectief bekeken. Men gaat er veelal ervan uit dat een stagiair het bedrijf nodig heeft, maar het mes snijdt aan twee kanten! Alle kennis die je tot op heden hebt vergaard tijdens je studie kan je nu in praktijk brengen en samen met je nieuwe collega’s verwerkelijken. Nieuw bloed brengt nieuwe ideeën, en nieuwe ideeën brengen innovatie teweeg.

Rest mij je nog heel veel succes te wensen met je stageopdracht en voortzetting van je studieloopbaan.

Eksito!

Aanvragen

Schrijf je gratis in voor een Wereldstage op Curacao