Goed verzekerd op reis

Verzekering

In het verleden is gebleken dat veel deelnemers onvoldoende of niet verzekerd aan hun stage/verblijf in het buitenland begonnen.

De werkgevers op Curaçao verplichten dat je goed verzekerd bij hen stage loopt of werkt. Wereldstage is een samenwerking aangegaan met JoHo, de gespecialiseerde adviseur en bemiddelaar in verzekeringen voor studie, stage en werk in het buitenland; Wereldstage stelt de JoHo Special ISIS verzekering verplicht. De JoHo Special ISIS verzekering voldoet aan de vereisten om goed verzekerd te zijn tijdens de stage.

De JoHo Special ISIS verzekering geeft een goede dekking voor Geneeskundige-, Bagage-, Buitengewone-, Repatriëring-, Rechtsbijstand- en Ongevallenkosten tijdens de stagewerkzaamheden en de reis. Tevens is de JoHo Special ISIS verzekering één van de weinige verzekeringen waarbij je ook verzekerd bent voor particuliere Aansprakelijkheid bij je stagebedrijf.

Een goede verzekering is verder niet alleen van belang in verband met eventuele ongevallen, verlies/ diefstal of schade, maar ook een vereiste voor het goedkeuren van je verblijfsvergunning door de daarvoor bevoegde instantie.
Voor vragen over de verzekering kan je contact opnemen met JoHo per mail ([email protected]) of per telefoon 088 3214567.
Kijk op de de speciale Wereldstage pagina op de website van JoHo.

Schrijf je gratis in voor jouw avontuur op Curacao!