Niveau
MBO
Studierichting

Audio Visuele opleiding

 

Type stage
Meeloopstage

AV stage

Voor een lokaal productie bedrijf dat zich focust op kwalitatieve producties, innovatie en trends zijn wij op zoek naar een AV specialist.

De organisatie werkt aan projecten van alle formaten voor zowel lokale als internationale klanten. Ze kunnen voor ieder budget een passend programma bieden. De organisatie richt zich op het leveren van diverse soorten producties zoals onder andere evenementen, bedrijfsfeesten en films. Veel bedrijven op het eiland gebruiken film en video als aanvulling op hun reguliere marketingactiviteiten. Hun vaste klanten bestaan o.a. uit uitzendbureaus en overheidsinstellingen, maar ze worden ook ingezet voor  bruiloften, evenementen, reclameboodschappen voor op tv.

Als  student zul je allround mee gaan werken binnen het bedrijf. Dat betekent op pad gaan en meewerken verschillende projecten. Daarnaast krijgt de student een eigen project toegewezen. Dit begint dan bij het voorwerk, hier mag je meedenken over het plan van aanpak voor de productie. Het filmen met de camera, montage en editing werk. Met andere woorden het gehele traject van A tot Z.

  • Ben je geïnteresseerd in deze stagevacature?
    Schrijf je dan vrijblijvend in of mail naar [email protected] voor meer informatie of neem contact op via WhatsApp (005999) 520 5298.

  • Inschrijven

Schrijf je gratis in voor jouw avontuur op Curacao!