Huisvesting, verzekering

Het Wereldstage tussenjaar programma op Curacao is pas echt goed geregeld als ook je huisvesting en verzekering in orde zijn. Wereldstage helpt je daarbij zodat jij met gerust gevoel van het eiland kan genieten.

Huisvesting

Je buitenlandervaring wordt natuurlijk ook een succes door de plek waar je woont. Vandaar dat we veel aandacht besteden aan het regelen van je huisvesting.  We werken ruim 15 jaar met dezelfde huisbazen en hebben een zeer prettige samenwerking met hen.

Je woont samen met andere deelnemers van het Wereldstage tussenjaar programma in een huis.

Verzekering

Wereldroute is een samenwerking aangegaan met JoHo, de gespecialiseerde adviseur en bemiddelaar in verzekeringen voor studie, stage, tussenjaar en werk in het buitenland; Alle deelnemers van het Wereldstage tussenjaar programma adviseren we een JoHo Special ISIS verzekering die voldoet aan de vereisten om goed verzekerd te zijn tijdens het actieve programma.

De JoHo Special ISIS verzekering geeft een goede dekking voor Geneeskundige-, Bagage-, Buitengewone-, Repatriëring-, Rechtsbijstand- en Ongevallenkosten tijdens de activiteiten en de reis. 

Je kan zelf kiezen voor een annuleringsverzekering. Je leest daar meer over op de website van JoHo.

Voor vragen over de verzekering of het afsluiten van een annuleringsverzekering kan je contact opnemen met JoHo per mail ([email protected]) of per telefoon 088 3214567.
 

Schrijf je gratis in voor jouw avontuur op Curacao!