Stage-ervaring: Natascha bij een resort

MEET STAGIAIRE NATASCHA

Natascha is 18 jaar, komt uit Zuidlaren en loopt hier 5 maanden stage op Curaçao. Ze studeert mbo-niveau 4 luchtvaartdienstverlening op het Noorderpoortcollege in Groningen. Ze zit in haar 2e leerjaar. Haar stage speelt zich af bij een resort in Jan Thiel.

Resort

Werkzaamheden

De dagen zijn erg verschillend. Natascha helpt bij het in-en uitchecken van gasten, klachten afhandelen, beantwoorden van vragen/informatie geven en het verkopen van aanvullende diensten en producten. Ze heeft diensten in zowel de ochtend als de avond. Ze werkt 40 uur per week. Het is niet standaard dat ze elk weekend vrij heeft. Meestal werkt ze 1 dag in het weekend. De collega’s zijn erg vriendelijke en op stage heeft Natascha het erg naar haar zin. Ze woont in de nieuwestraat en gaat met de auto naar haar stage. Het is ongeveer 20 minuten rijden.

Ervaring

Op dit moment is Natascha al een maand op het eiland. Ze leert veel over hoe ze moet omgaan in deze business. Ze vindt het leuk om te zien dat gasten een leuke en fijne tijd hebben op het resort. Als er iemand een klacht heeft kan Natascha dit verder afhandelen en dat geeft haar veel voldoening. Ze heeft geleerd om altijd de gast als koning te zien en het hier zo aangenaam mogelijk voor te maken.

Wonen op een eiland

Natascha is vrij snel gewend aan het leven op een eiland. Haar leven hier op Curaçao bevalt haar erg goed. Ze heeft veel vrienden gemaakt doordat ze in de nieuwestraat woont. Wereldstage heeft haar geholpen om een passende stage te vinden en te voorzien van een woning in een veilige en bewaakte omgeving, tussen de studenten.

Wil je ook een gave tijd op dit eiland met een passende stage bij een erkend leerbedrijf? Neem dan voor meer informatie contact met ons op en wie weet zien we je snel op dit prachtige eiland!

Schrijf je gratis in voor jouw avontuur op Curacao!