Stage-ervaring: Tamara in een hotel

MEET STAGIAIRE TAMARA

Tamara is 19 jaar, studeert International Hotel & Hospitality management aan EuroCollege in Amsterdam. Ze loopt 3 maanden stage op Curaçao. Ze werkt hier in een hotel als Front officemedewerker in Willemstad. Ze zit momenteel in haar 1e leerjaar. Ik (Ilse) neem jullie meer in haar stage hier op het eiland.

Front office

Hoe ziet een werkdag eruit?

De dagelijkse diensten zien er verschillend uit. Er zijn 2 soorten shifts. De ene shift is van 7:45 uur tot 16:30 uur en de andere shift is van 12:15 uur tot 21:00 uur. Het kan ook zijn dat Tamara beschikbaar moet zijn voor de noodlijn wanneer de receptie gesloten is. Ze werkt 40 uur per week. Ze zorgt ervoor dat alle kamers in orde zijn, daarnaast verzorgt ze het in-en uitchecken van de gasten. Ze onderhoudt de betalingen van de gasten.

Ervaringen

Haar stage bevalt haar zeer goed! Ze vindt het prettig om te werken in deze sector en daarbij zijn de collega’s erg leuk. De werksfeer is goed en de zelfstandigheid en de verantwoordelijkheid ervaart Tamara als erg uitdagend. Haar stage past goed bij haar studie en ze kan dan ook de kennis die ze uit de boeken haalt toepassen in de praktijk. Tijdens haar stage moet ze vanuit school een verslag schrijven over haar ontwikkelingen tijdens haar stage. Ze heeft de basiskennis van een  frontofficemedewerker geleerd in de periode dat ze hier al stageloopt.

Wereldstage ervaring

Tamara is bij Wereldstage gekomen omdat ze graag zekerheid wilde over haar stage, vergunningen, verzekeringen en huisvestiging. Ze had Wereldstage al eens voorbij zien komen en wilde graag hier meer over weten. Ze ervaart de samenwerkingen met Wereldstage als erg prettig, omdat ze betrokken zijn bij alle aspecten die komen kijken bij stagelopen op dit eiland. Ze vindt de wijk waar ze woont erg gezellig en ze heeft er erg naar haar zin.

Wil je ook een gave tijd op dit eiland met een passende stage en 24/7 helpdesk? Neem dan voor meer informatie contact met ons op en wie weet zien we je snel op dit prachtige eiland!

Schrijf je gratis in voor jouw avontuur op Curacao!