Ticket, verzekering

Je vrijwilligerswerk op Curacao is pas echt goed geregeld als ook je ticket en verzekering in orde zijn. Wereldstage helpt je daarbij zodat jij met gerust gevoel van het eiland kan genieten.

Ticket

Wereldstage heeft een superdeal met TUI

Wij hebben een exclusieve samenwerkingsovereenkomst met TUI waardoor wij goedkopere tickets kunnen boeken met extra voordelen naar Curacao. Het ticket is een retour dat geldig is voor 6 maanden en het tarief is onder voorbehoud van prijswijzigingen door TUI. 

Het Wereldstageticket wijkt af van de standaard TUI tickets en heeft een aparte boekingsklasse. Dat betekent dat er soms geen plek is op een specifieke datum en er andere beperkingen kunnen gelden.

 • Tarieven

  Je kiest uit een Economy of een Comfort Class ticket.
  Voor meer informatie over Comfort en Service kijk op de www.tui.nl/vliegtickets/services/zitcomfort/ website van TUI.

  Economy

  In het laagseizoen € 660,-

  In het hoogseizoen vanaf € 860,-*

  Comfort

  In het laagseizoen € 700,-

  In het hoogseizoen vanaf € 900,-*

 • EXTRA Wereldstagevoordeel

  • Je mag je terugvluchtdatum 1x gratis wijzigen (vraag naar de voorwaarden);
  • Je mag 30 kilo bagage meenemen in de Economy class (mag verdeeld over 2 koffers)
  • Je mag 40 kilo bagage meenemen in de Comfort class (moet verdeeld over 2 koffers)

   


  * Hoogseizoen zomer 2019: 27 juni t/m 17 augustus
  * Hoogseizoen winter 2019: 16 december - 31 december 
  * Niet boekbaar zijn tickets met retourdatum tussen 1 januari en 22 januari 

Verzekering

In het verleden is gebleken dat veel studenten onvoldoende of niet verzekerd aan hun stage in het buitenland begonnen.

De werkgevers op Curaçao verplichten dat je goed verzekerd bij hen werkt. Wereldstage is een samenwerking aangegaan met JoHo, de gespecialiseerde adviseur en bemiddelaar in verzekeringen voor studie, stage en werk in het buitenland; Wereldstage stelt de JoHo Special ISIS verzekering verplicht. De JoHo Special ISIS verzekering voldoet aan de vereisten om goed verzekerd te zijn tijdens het vrijwilligerswerk.

De JoHo Special ISIS verzekering geeft een goede dekking voor Geneeskundige-, Bagage-, Buitengewone-, Repatriëring-, Rechtsbijstand- en Ongevallenkosten tijdens de werkzaamheden en de reis. Tevens is de JoHo Special ISIS verzekering één van de weinige verzekeringen waarbij je ook verzekerd bent voor particuliere Aansprakelijkheid bij je bedrijf.

Een goede verzekering is verder niet alleen van belang in verband met eventuele ongevallen, verlies/ diefstal of schade, maar ook een vereiste voor het goedkeuren van je verblijfsvergunning door de daarvoor bevoegde instantie.
Voor vragen over de verzekering kan je contact opnemen met JoHo per mail ([email protected]) of per telefoon 088 3214567
Kijk op de de speciale Wereldstage pagina op de website van JoHo.

Schrijf je gratis in voor een Wereldstage op Curacao