Ik heb een tussenjaar

Je hebt een tussenjaar en wil volgend jaar weer gaan studeren. Je wil wellicht op kamers gaan wonen en je wil ook wel eens je vleugels uitslaan en naar het buitenland. WERELDROUTE heeft een geweldig Student Prepare Program voor je.

In 2021 gaan we van start!

In de 6 PREP-weken bereiden we je helemaal voor op jouw toekomst. Denk daarbij aan het studentenleven,  dat je de goede studiekeuze hebt gemaakt, je klaar bent om op kamers te gaan wonen, internationale ervaring hebt opgedaan en dat je een goede balans weet te vinden tussen gezond leven, je studie en je vriendengroep.

Student Prepare Program: leerzaam, grenzen verleggend, actief en vooral ook leuk.

Je gaat onder andere duiken, hiken, leert koken, maakt een studiekeuze, leert om makkelijker te leren, woont midden in Willemstad met elkaar in een studentenhuis en maakt vrienden voor het leven.

Wereldroute

Wil jij je voorbereiden op je komend studiejaar ver weg van huis? Wil jij een internationale ervaring die je nooit meer vergeet? Kies dan het Wereldroute Student Prepare Program.

Informatie aanvragen Lees meer
Programma
Programma

Programma

Het volledige Wereldroute Student Prepare Program
Lees meer
Daarom Wereldroute
Daarom Wereldroute

Daarom Wereldroute

Gedurende 6 weken volledig voorbereid worden op je vervolgstudie, zelfstandigheid en wereldburgerschap op een tropisch eiland!
Lees meer
Huisvesting, verzekering
Huisvesting, verzekering

Huisvesting, verzekering

Ook bij het gehele logistieke traject van huisvesting en verzekering helpt Wereldroute je. Je woont met elkaar in een studentenhuis.
Lees meer
Wereldroute
Wereldroute

Wereldroute

Studiekeuze, werken aan je persoonlijke ontwikkeling en veel leuke activiteiten. En dat 6 weken op Curaçao!
Lees meer

Schrijf je gratis in voor jouw avontuur op Curacao!