Verhalen op Curacao

Een tijdje ver van huis is een verrijking; een kans om kennis en ervaring op te doen in een totaal andere cultuur. Dit ga jij doen op het mooie eiland Curaçao. Op deze pagina vind je verhalen over de ervaringen van stagiairs, foto’s en video’s en een greep uit de dingen die je kan doen op Curaçao.
Voor meer video's ga naar onze Facebook Page, InstagramTikTok of ons YouTube kanaal!

Bon Bini!

Verhalen op Curaçao

Bekijk onze stage video's

 • Curaçao heeft de mooiste stranden
  Curaçao heeft de mooiste stranden
  Curaçao heeft prachtige stranden. Het mooie is dat alle stranden een hele eigen sfeer hebben. Sommige zijn heel lokaal, met een "BBQ en een visje", andere stranden zijn toeristisch met lekkere muziek en fijne ligbedden. 1 ding is zeker: "nergens is de zee zo blauw!"
 • Studenten ophalen van het vliegveld Curacao
  Studenten ophalen van het vliegveld Curacao
  Het Wereldstageteam haalt een nieuwe groep studenten op van vliegveld Hato. Bon bini!
 • Ilse bij de struisvogel farm
  Ilse bij de struisvogel farm
  Deze keer is Ilse bij de struisvogel farm. Voor jong en oud een superleuke ervaring en je kan er ook heerlijk eten.
 • Buitensporten op Curacao
  Buitensporten op Curacao
 • Ilse beklimt de Christoffelberg
  Ilse beklimt de Christoffelberg
  Sportieve ochtend: Ilse beklimt de Christoffelberg. Deze berg is 372 m hoog en daarmee nummer drie van hoogste punten binnen het Koninkrijk.
 • Ilse bij het Sea Aquarium
  Ilse bij het Sea Aquarium
  Ilse gaat een dagje naar het Sea Aquarium op Curacao
 • Laura gaat duiken
  Laura gaat duiken

Gallery's van activiteiten

 • - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten

  Kickoff Wereldstage bij The Surfspot

  Het Kickoff Event was weer een groot succes. Nieuwe vrienden maken, snorkelen, proefduik, bootcampen, heerlijke BBQ en mooie prijzen tijdens de loterij.
 • - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten

  Klein Curacao

  Klein Curacao is een dagtrip die je gedaan moet hebben. Het meest witte strand, Caribisch blauwe zee, schildpadden, heerlijke BQQ. Het paradijs op aarde.
 • - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten

  Windsurfing & Suppen

  Naast alle andere activiteiten krijgen de deelnemers tijdens het Tussenjaar een aantal lessen Windsurfing op het Spaanse Water. Hilde, de eigenares van de Windsurfschool heeft lang geleden zelf ook stage gelopen op Curaçao via Wereldstage.
 • - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten - Gallery's van activiteiten

  Scootertour Willemstad

  De Scootertour gaat door Otrobanda en Punda. Je krijgt een heel erg goed beeld van muurschilderingen, een stukje geschiedenis van Willemstad en je mag ook nog even lekker crossen. Natuurlijk is er een lekker muziekje "aan boord"

Activiteiten tijdens je stage

Leer Curaçao kennen

Schrijf je gratis in voor jouw avontuur op Curacao!