Niveau
HBO
Studierichting

Safety & Security

Bedrijfskundige en/of Technische Informatica

Cyber Security binnen een internationale organisatie

In toenemende mate worden bedrijven, overheid en non-profitorganisaties geconfronteerd met de onveiligheid van een IT infrastructuur en de bedrijfsgegevens

De student zal (mogelijkerwijs in combinatie met een tweede student vanuit een andere opleiding) de Cyber Security bij deze internationaal opererende organisatie in kaart brengen en waar mogelijk optimaliseren.

Hij/zij zal de uitdagingen en welke mogelijkheden op dit gebied liggen analyseren en doet aanbevelingen om dit te optimaliseren. De student zal een analyseverslag schrijven over de vraagstukken als de meetbaarheid van de volwassenheid van cybersecurity binnen het bedrijf, de toegevoegde waarde van threat intelligence, cybersecurity process mining of de veiligheid van opkomende technologieën en trends. Eventuele eigen inbreng van interessante onderwerpen vanuit de student worden ook zeer gewaardeerd. 

Verder kan de student ondersteuning bieden aan de Business Analist/Project Manager IT bij de dagelijkse IT gerelateerde taken, waardoor hij/zij werkervaring opdoet binnen allerlei IT domeinen. De student kan ook meekijken bij klantopdrachten. Hierdoor zal de hij/zij leren over professionals ethical hacking opdrachten, zoals penetratietesten, beoordelingen van security infrastructuren / architecturen, baseline scans, source code reviews en social engineering opdrachten uitvoeren.

 

  • Ben je geïnteresseerd in deze stagevacature?
    Schrijf je dan vrijblijvend in of mail naar [email protected] voor meer informatie of neem contact op via WhatsApp (005999) 520 5298.

  • Inschrijven

Schrijf je gratis in voor jouw avontuur op Curacao!