Niveau
HBO
Studierichting

Veiligheidskunde

Safety & Security

Veiligheid in relatie tot arbeidsomstandigheden

Deze organisatie richt zowel op de overheid als op bedrijfsleven.

 

Veiligheid op de werkvloer is een belangrijk aandachtsgebied voor de overheid en voor diverse bedrijven op Curaçao. Het gebrek aan middelen, kennis van zaken, en het nemen van verantwoordelijkheid staat het vinden, en implementeren van goede oplossingen soms in de weg. Er zijn dan ook diverse opdrachten waarbij een student kan ondersteunen / die door een student kunnen worden uitgevoerd onder begeleiding van een ARBO-deskundige.

1. Het op basis van informatie van de overheid, de branche etc., opstellen van een eisenpakket voor het beoordelen van de bestaande situatie m.b.t. de arbeids- en bedrijfsveiligheid binnen de organisatie.
 
2. Het opzetten en uitvoeren van onderzoek om te komen tot een overzicht van de bestaande of feitelijk gerealiseerde situatie ten aanzien van arbeids- en bedrijfsveiligheid.
 
3. Het analyseren van het verschil tussen de bestaande (of feitelijk gerealiseerde) situatie en de gewenste situatie om deze daarna te vertalen in beheersmaatregelen t.a.v arbeids- en bedrijfsveiligheidsrisico's, ter voorbereiding op de besluitvorming.
 
4. Het begeleiden van de effectuering / implementatie van de beheersmaatregelen door monitoren, coördineren, adviseren en ondersteunen om te komen tot risicobeheersing.
 
5. Het op basis van het restrisico organiseren van bedrijfsreacties in onvoorziene en abnormale situaties.

  • Ben je geïnteresseerd in deze stagevacature?
    Schrijf je dan vrijblijvend in of mail naar [email protected] voor meer informatie of neem contact op via WhatsApp (005999) 520 5298.

  • Inschrijven

Schrijf je gratis in voor jouw avontuur op Curacao!