Thomas deelt zijn bedrijfskundige kennis

Thomas weet al heel wat van het in kaart brengen en optimaliseren van processen en procedures. Hij is net gestart met zijn stage en wil heel graag zijn kennis delen. 

Hij ervaart in de eerste weken van zijn stage dat de stichting waarbij hij stage loopt heel wat hulp kan gebruiken. Hij is dan ook vol energie en enthousiasme aan de slag gegaan. 

Bon Bini! We hebben gesproken met Thomas en gevraagd hoe het met hem gaat nu hij net is begonnen met zijn stage op Curaçao.

Thomas is 22 jaar oud en woont in Nederland in Kampen, Overijssel. Hij studeert bedrijfskunde aan het Windesheim en zit momenteel in zijn laatste jaar. Hij heeft voor dit Caribische eiland gekozen, omdat hij Nederlands kan blijven praten, het altijd mooi weer is en hij op bedrijfskundig gebied zijn steentje wil bijdragen aan de stichting die zich bezighoudt met natuurbehoud en sociaal maatschappelijke projecten. 

Thomas houdt ervan dat alles goed geregeld wordt en daarom koos hij ook om zijn stage te regelen via Wereldstage. Hij wist zelf niet waar hij moest beginnen met alles te regelen, dus vond het fijn om te horen dat er een organisatie was die dat allemaal voor hem kon doen. Toen we vroegen hoe hij dan bij Wereldstage was gekomen, moest hij een beetje lachen. Hij is namelijk bij Wereldstage gekomen door de ouders van de collega van Thomas zijn vader. Via via via.  

Hij is ook erg tevreden over de service van Wereldstage en alles wat daarbij komt kijken. Hij vertelde dat alle voorbereidingen goed zijn verlopen en dat hij vooraf veel informatie heeft ontvangen om de voorbereidingen goed te laten verlopen. Daarom is hij tot nu toe erg tevreden over Wereldstage.  

Tot slot, vroegen we wat voor voorbereidingstips hij heeft voor nieuwe avonturiers. Daarop antwoorden hij dat je tijdig je bewijs van inschrijving moet aanvragen wanneer je geen stageovereenkomst krijgt. Hij was hier zelf wat aan de late kant mee, dus regel alles op tijd! Verder zou hij je zeker aanraden om via Wereldstage je stage te regelen. 

 

Schrijf je gratis in voor jouw avontuur op Curacao!